Onderhoud van machines

Niet alleen voor onderdelen kunt u bij ons terecht maar ook voor het onderhoud van machines. Alles van zitmaaier tot shovel van olie wissel tot revisie wij onderhouden en repareren uw machine graag.

voor een vrijblijvende offerte of een advies bel of mail ons even wij staan voor u klaar.

Revisie werkzaamheden

motor revisie

Of het nu een lekke koppakking betrefd of een complete motor revisie niks is ons te gek. Het kan een John deere zijn van 1959 of een Yanmar van 2010 wij doen het allemaal bewerkingen zoals vlamspuiten, honen, vlakken, draaien wij hebben het voor onze klanten gedaan. Zowel nieuwe als gebruikte motren, nieuwe en gebruikte onderdelen hebben wij in voorraad. ook doen wij hydrauliekmotoren doen wij reviseren.

Merken waar wij passende onderdelen voor leveren

Wij leveren orgineel en aftermarket onderdelen Nieuw en gebruikt voor de volgende merken en meer !

Isuzu, Hino, JCB, Yanmar, Kubota, Kobelco, Deawoo, Takeuchi, Caterpillar, Mitsubishi, Iseki, Shibaura, Perkins, Cummins, MWM, Hatz, Bomag, Wacker, Honda, John deere, Same, Hurlimann en nog veeeeel meer

Ook onderdelen kunnen wij na laten maken

tandwiel nakmaken reproduceren

Wij laten ook tandwielen en prize assen na maken. kunt u uw onderdeel niet vinden, ook niet gebruikt? Geen nood wij kunnen prize assen, tandwielen en zelfs pakkingen na laten maken.

hier rechts een voorbeeld hiervan.

zie rechts de orgineele en beschadigde prize as van een shibaura p155 en links het de reproductie.

deze onderdelen waren niet meer te krijgen via de fabrikant, en gebruikt niet te vinden. Onze klant kon de tractor niet meer gebruiken. In nederland was de productie prijs hiervan veel te hoog. Wij konden dit oplossen voor slechts een kwart van de prijs in nederland.

Daarom vraag bij ons naar de scherpste prijs en de beste service zoals u van ons gewend bent

Zit u in het nouw qua onderdelen wij helpen u graag uit de brand en denken graag mee